Metsäkoneurakointi ja muut metsätyöt

Jätä metsäkoneurakointi luotettavan osaajan huoleksi Pirkanmaalla

Metsäkoneurakointi kuuluu olennaisesti palvelutarjontaamme. Hoidamme metsässänne olevan ainespuun lähikuljetukset sekä hakkuutähteiden ja kantojen kuljetukset teiden varsille, josta ne on helppo kerätä jatkokäsittelyyn. Käytössämme on kaksi hakkuukonetta ja neljä ajokonetta. Meiltä löytyy myös puutavara-auto, jolla hoidamme puutavaran kuljetukset.

Metsäkoneurakointia ammattitaidolla koko Pirkanmaan alueella

Metsäkoneemme ovat kuljetettavissa kustannustehokkaasti ja nopeasti työkohteisiin Pirkanmaan alueella. Saat meiltä halutessasi kokonaisvaltaista palvelua metsätöiden osalta, kun metsäkoneurakoinnin ohella saamme järjestettyä lisäksi kaluston kuljetukset. Kalustollamme onnistuu myös pienemmän puutavaran kuljetukset. Tarjoammekin kokonaisvaltaiset metsäkoneurakoinnin palvelut oman tarpeesi mukaan.

Risujen, kantojen ja muun puunjätteen keruu koura-autolla osana metsäkoneurakointia

Metsäkoneurakointiin kuuluvana palveluna noudamme koura-autolla kannot, risut ja muut puujätteet tarpeidenne mukaisesti. Koura-auton avulla puujätteen keruu onnistuu nopeasti ja vaivattomasti suoraan lavalle. Jätteet saadaan tällä tavoin kuljetettua suoraan jatkokäsittelyyn toivomaanne paikkaan tai omalle materiaalinkäsittelylaitoksellemme.

Ota meihin yhteyttä ja kysy metsäkoneurakoinnin palveluistamme lisää!

Metsäkoneurakointia asianmukaisella kalustolla – ota yhteyttä ja pyydä tarjous!