Metsäkoneurakointi Pirkanmaa

Ota yhteyttä

Metsäkoneurakointia ammattitaidolla koko Pirkanmaan alueella

Metsäkoneurakointi kuuluu olennaisesti palvelutarjontaamme. Hoidamme metsässänne olevan ainespuun lähikuljetukset sekä hakkuutähteiden ja kantojen kuljetukset teiden varsille, josta ne on helppo kerätä jatkokäsittelyyn. Koneellinen puunkorjuu kuuluu palveluihimme. Käytössämme on kolme hakkuukonetta ja neljä ajokonetta, myös kaivinkoneita löytyy useampia. Meiltä löytyy myös puutavara-auto, jolla onnistuu puutavaran kuljetukset.

Koneellinen puunkorjuu hoituu asianmukaisella kalustolla

Metsäkoneemme ovat kuljetettavissa kustannustehokkaasti ja nopeasti työkohteisiin koko Pirkanmaan alueella. Saat meiltä halutessasi kokonaisvaltaista palvelua erilaisten metsätöiden osalta, kun metsäkoneurakoinnin ohella saamme järjestettyä lisäksi kaluston kuljetukset. Monipuolisella kalustollamme ja osaamisellamme onnistuu puutavaran kuljetukset, avohakkuulla, uudistushakkuulla tai harvennushakkuulla urakointi sekä isoilla kaadoilla avustaminen. Kalustollamme hoituu tehokkaasti koneellinen puunkorjuu sekä energiapuun korjuu. Suoritamme puunkorjuun haastavissakin maasto-olosuhteissa vuodenajasta riippumatta kokemuksen tuomalla varmuudella. Hoidamme työt tehokkaasti korjuujäljestä tinkimättä, ja toimimme ympäri vuoden. Olemme luotettava ja joustava yhteistyökumppani asiakkaillemme.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous metsäkoneurakoinnista!

Risujen, kantojen ja muun puunjätteen keruu koura-autolla osana metsäkoneurakointia

Kun haluat täyden palvelun metsäkoneurakoinnin, käänny meidän puoleemme! Urakointiin kuuluvana palveluna noudamme koura-autolla kannot, risut ja muut puujätteet tarpeidenne mukaisesti. Koura-auton avulla puujätteen keruu onnistuu nopeasti ja vaivattomasti suoraan lavalle. Jätteet saadaan tällä tavoin kuljetettua suoraan jatkokäsittelyyn toivomaanne paikkaan tai omalle materiaalinkäsittelylaitoksellemme.

Haluatko tietää metsäkoneurakoinnista tarkemmin? Ota yhteyttä!

Metsäkoneurakointi asianmukaisella kalustolla Pirkanmaalla

Metsäkoneurakointia asianmukaisella kalustolla – ota yhteyttä ja pyydä tarjous!