Lavettikuljetus ja kaluston siirto

Ota yhteyttä

Lavettikuljetus Tampere

Lavettikuljetukset sopivat hyvin esimerkiksi raskaan kaluston siirtokuljetuksiin. Olemme tottuneet työskentelemään raskaan kaluston parissa, joten lavettikuljetus järjestyy aina niiden edellyttämällä huolellisuudella.

Lavettikuljetukset Pirkanmaalla

Kun etsit luotettavaa kuljetusliikettä Pirkanmaan seudulla, valitse silloin Valkama. Saatte kauttamme lavettikuljetukset, kaluston siirrot sekä muut kuljetuspalvelut sopimuksen mukaan myös muualle Suomeen. Nykyaikainen ja luotettava kalusto ja ammattitaitoiset työntekijät takaavat, että työkoneiden siirto toteutuu suunnitelmien mukaan, ja aikataulussa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous lavettikuljetuksesta!

Kaivinkoneiden ja metsäkoneiden siirto

Työkone on tuottava ainoastaan silloin, kun se on oikeaan aikaan työmaalla, tuottavassa työssä. Koneen kuljetus tulee tapahtua silloin, kun urakan edistyminen sitä edellyttää. Kaikki siirtoon ja sen valmisteluun käytetty aika on poissa tuottavasta työajasta koneen ohjaimissa, joten jätä koneiden siirto meidän huoleksemme.

Konekuljetukset ammattitaidolla

Hoidamme työkoneiden siirrot sovitusti, nopealla ja joustavalla aikataululla, jotta saavuttaisit työkoneillasi parhaan mahdollisen hyödyn. Käytössämme on lavettikuljetuksiin soveltuvaa kalustoa, kuten metsäkoneen siirtoauto sekä puoliperälavetti. Voimme toteuttaa koneiden kuljetuksia aina 40 tonniin asti. Lavettikuljetuksen hinta selviää parhaiten, kun otat meihin yhteyttä.

Palvelemme mm. rakennus- ja maanrakennusliikkeitä, koneurakoitsijoita sekä teollisuuden toimijoita. Tarjoamme lavetti- ja konekuljetukset erilaisille työkoneille, kuten:

  • metsäkoneet
  • kaivinkoneet
  • traktorit
  • maansiirtokoneet
  • pyöräkuormaajat
  • maatalouskoneet

Tarjoamme myös rakennusjätteiden, kuten purkujätteen ja metallijätteen, kuljetusta rakennusliikkeille. Tutustu myös muihin kuljetuspalveluihimme.