Maanrakennus Tampere ja Pirkanmaa

Ota yhteyttä

Hyödynnä laaja osaamisemme maanrakennustöissä

Maanrakennus on laaja kattaus eri työvaiheita, joilla rakennetaan ja muokataan pihaa, kulkuväyliä ja muita käyttöalueita. Lähes kaikki rakennusprojektit vaativat jonkinlaista maanrakennusta. Kestävä rakentaminen ja hyväkuntoinen ympäristö vaatii ammattimaisesti tehdyt pohjatyöt, jotka kestävät ympäristön ja käytön rasituksessa vuodesta toiseen. Onnistunut työ vaatii ymmärrystä eri maa-ainesten ominaisuuksista ja käyttökohtaisista tarpeista, kuten myös eri kohteisiin sopivat koneet.

Maanrakennus Valkama on yritysten luotettava kumppani maanrakennustöihin. Teemme koneurakointia ja maanrakennusta Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella jo yli 50 vuoden kokemuksella. Toteutamme talon pohjatyöt, kaivinkonetyöt, maansiirrot sekä kaikki maa-aineskuljetukset.

Soita ja pyydä tarjous 0400 332 740!

Maanrakennus ja koneurakointi tehokkaalla kalustolla Pirkanmaan alueella.

Koneurakointi ja maanrakennus Tampereella ja Pirkanmaan alueella

Yritykseltämme löytyy ainutlaatuisen laaja osaaminen ja kalusto, mikä mahdollistaa hyvin kattavan urakoinnin. Me hoidamme maanrakennustöiden lisäksi metsäkoneurakoinnin, purkutyöt ja maa-aineskuljetukset omalla kalustolla ja luotettavalla ammattitaidolla. Monipuolinen kujetuskalustomme ja oma kierrätyslaitos tarjoaa myös sujuvan jälkisiivouksen töiden viimeistelyksi.

Suunnittelemme ja toteutamme kaikki maanrakennus- ja koneurakointityöt aina asiakaslähtöisesti, kohdekohtaiset yksityiskohdat huomioiden. Haluamme ratkaista asiakkaidemme ongelmat ja haasteet nopeasti, tehokkaasti ja luotettavasti.

Kun tarvitset luotettavaa urakoitsijaa, ota yhteyttä Maanrakennus Valkamaan! Soita ja kerro työmaastasi, niin keskustellaan yhdessä miten voisimme auttaa.

Soita numeroon 0400 332 740