Maanrakennus

Maanrakennus on laaja kattaus eri työvaiheita, joilla rakennetaan ja muokataan pihaa, kulkuväyliä ja muita käyttöalueita. Kestävä rakentaminen ja hyväkuntoinen ympäristö vaatii ammattimaisesti tehdyt pohjatyöt, jotka kestävät ympäristön ja käytön rasituksessa vuodesta toiseen. Onnistunut työ vaatii ymmärrystä eri maa-ainesten ominaisuuksista ja käyttökohtaisista tarpeista, kuten myös eri kohteisiin sopivat koneet.

Kauttamme saat monipuoliset eri maanrakennustyöt koko Pirkanmaan alueella, jo yli 50 vuoden kokemuksella. Toteutamme talon pohjatyöt, kaivinkonetyöt, maansiirrot ja kaikki maa-aineskuljetukset.

Soita ja pyydä tarjous! 0400 332 740

Hyödynnä laaja osaamisemme urakointiin

Yritykseltämme löytyy ainutlaatuisen laaja osaaminen ja kalusto, mikä mahdollistaa hyvin kattavan urakoinnin. Me hoidamme maanrakennustöiden lisäksi metsäkoneurakoinnin, purkutyöt ja maa-aineskuljetukset omalla kalustolla ja luotettavalla ammattitaidolla. Monipuolinen kujetuskalustomme ja oma kierrätyslaitos tarjoaa myös sujuvan jälkisiivouksen töiden viimeistelyksi.

Suunnittelemme ja toteutamme kaikki työt aina asiakaslähtöisesti, kohdekohtaiset yksityiskohdat huomioiden. Haluamme ratkaista asiakkaidemme ongelmat ja haasteet nopeasti, tehokkaasti ja luotettavasti.

Kun tarvitset luotettavaa urakoitsijaa, ota yhteyttä Maanrakennus Valkamaan! Soita ja kerro työmaastasi, niin keskustellaan yhdessä miten voisimme auttaa.

Soita numeroon 0400 332 740