Raskaan kaluston huolto

Ota yhteyttä

Onko raskaan kaluston huolto tarpeen? Raskasta kalustoa huolletaan hallillamme Kuhmalahdella, jossa hoidamme myös omaa kalustoamme. Oman kaluston huoltojen kautta kerätty kokemus ja taidot mahdollistavat monipuolisten huoltojen toteuttamisen myös asiakkaillemme, olipa kyseessä sitten maanrakennuskoneet, kuljetuskalusto tai metsäkoneet.

Raskaan kaluston huoltoauto auttaa kiperissä tilanteissa tien päällä

Mikäli ongelmatilanne yllättää liikkeellä ollessa, raskaan kaluston huolto onnistuu tien päällä: liikkuvaan apuun erikoistunut huoltoautomme on käytettävissä näissä tilanteissa. Helpoimmat viat saadaan korjattua vielä tien päällä ja tilanteen vaatiessa kalustonne voidaan siirtää huoltohalliimme jatkotoimenpiteitä varten. Lähtökohtana kuitenkin on, että aina kun kyse on raskaasta kalustosta, se saadaan huollettua kuntoon keinolla tai toisella.

Tarvitsetko raskaan kaluston huoltoa? Ota yhteyttä!

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää raskaan kaluston huolloista. Autamme mielellämme mahdollisten vikojen kanssa aina parhaamme mukaan – myös silloin, kun vian syy ei ole selkein. Kokeneet huoltajamme ovat työskennelleet paljon jo oman monipuolisen kalustomme parissa, joten heillä ei helpolla sormi suuhun mene.

Raskaan kaluston huollot – tarvittaessa myös huoltoauton voimin!