Kuljetusliike Pirkanmaalla palvelee maanlaajuisesti

Kun luotettava kuljetusliike Pirkanmaan seudulla on tarpeen, me palvelemme vankalla osaamisella. Saatte kauttamme erilaiset kuljetukset Pirkanmaalla ja tarpeen mukaan muuallakin Suomen alueella. Ammattitaitoiset kuljettajamme hoitavat kuorman kuin kuorman turvallisesti ja ajallaan perille määränpäähänsä, olipa se lähellä tai kaukana.

Lavettikuljetukset raskaalle kalustolle

Käytössämme on lavettikuljetuksiin soveltuvaa kalustoa, joilla voidaan tehdä kuljetuksia jopa 30 tonniin asti. Lavettikuljetukset sopivatkin hyvin esimerkiksi raskaan kaluston siirtokuljetuksiin. Olemme tottuneet työskentelemään itsekin raskaan kaluston parissa, joten kuljetukset järjestyvät aina niiden edellyttämällä huolellisuudella. Kokeneiden kuljettajien käsissä lavettikuljetukset onnistuvat ongelmitta!

Kuljetusliikkeemme palvelee monipuolisesti

Kuljetuskalustomme avulla voimme järjestää kuljetuksen kuin kuljetuksen Suomessa. Monipuolinen kalustomme ja vankka osaaminen mahdollistavat tarvittaessa myös vaativampienkin kuljetusten toteutuksen, joten voit pyytää meiltä estoitta tarjousta aina, kun tarvitset ammattitaitoisen kuljetusliikkeen otetta. Saatte kauttamme muiden muassa seuraavat kuljetusliikkeen palvelut:

  • Kappaletavarakuljetukset
  • Maa-aineskuljetukset
  • Vaihtolavakuljetukset
  • Lavettikuljetukset
  • Puutavaran kuljetukset

Tarvitsetko kuljetusliikkeen apua Pirkanmaalla tai kenties kauempanakin? Ota meihin yhteyttä ja kerro tarkemmin, millaista kuljetuspalvelua tarvitset. Annamme mielellämme tarjouksen!

Kuljetusliikkeemme palvelee Pirkanmaalla hyvin huolletulla ja nykyaikaisella kalustolla