Kuljetuspalvelut Tampere ja Pirkanmaa

Ota yhteyttä

Kuljetukset koko Pirkanmaan alueella

Kun luotettava kuljetusliike Pirkanmaan seudulla on tarpeen, me palvelemme rautaisella ammattitaidolla ja vankalla osaamisella jota meille on kertynyt jo yli 30 vuoden ajalta. Tarjoamme mm. lavettikuljetukset raskaalle kalustolle, kappaletavara-, puutavara sekä vaihtolavakuljetukset Pirkanmaalla ja tarpeen mukaan muuallakin Suomessa. Ammattitaitoiset kuljettajamme hoitavat kuorman kuin kuorman turvallisesti ja ajallaan perille määränpäähänsä, olipa se lähellä tai kaukana.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kuljetuspalveluista!

Monipuolisesti palveleva kuljetusliike Tampereella – valitse Valkama

Nykyaikaisen kuljetuskalustomme avulla voimme järjestää kuljetuksen kuin kuljetuksen Suomessa. Monipuolinen kalustomme ja vankka osaaminen mahdollistavat tarvittaessa myös vaativampienkin kuljetusten toteutuksen, joten voit pyytää meiltä rohkeasti tarjousta aina, kun tarvitset ammattitaitoisen kuljetusliikkeen otetta.

Saatte kauttamme muun muassa seuraavat kuljetusliikkeen palvelut:

Kun tarvitset kuljetusliikkeen apua ja ammattitaitoa Tampereella, Ylöjärvellä, Lempäälässä tai muualla Pirkanmaan seudulla, ota meihin yhteyttä ja kerro tarkemmin, millaista kuljetuspalvelua tarvitset. Annamme mielellämme tarjouksen! Mikäli tarvitset puutavaran kuljetuksen lisäksi muita metsäkoneurakoinnin palveluita, muista pyytää meiltä tarjous!

Pyydä tarjous!

Tutustu palvelutarjontaamme

Lavettikuljetus, maa-aineskuljetus ja puutavaran kuljetus nykyaikaisella kalustolla

Kuljetusliikkeemme palvelee Pirkanmaalla hyvin huolletulla ja nykyaikaisella kalustolla