Lavettikuljetus ja muut kuljetuspalvelut

Kun luotettava kuljetusliike Pirkanmaan seudulla on tarpeen, me palvelemme vankalla osaamisella. Saatte kauttamme erilaiset kuljetukset Pirkanmaalla ja tarpeen mukaan muuallakin Suomen alueella. Ammattitaitoiset kuljettajamme hoitavat kuorman kuin kuorman turvallisesti ja ajallaan perille määränpäähänsä, olipa se lähellä tai kaukana.

Lavettikuljetus raskaalle kalustolle

Käytössämme on lavettikuljetuksiin soveltuvaa kalustoa, joilla voidaan tehdä kuljetuksia jopa 30 tonniin asti. Lavettikuljetukset sopivatkin hyvin esimerkiksi raskaan kaluston siirtokuljetuksiin. Olemme tottuneet työskentelemään itsekin raskaan kaluston parissa, joten lavettikuljetus järjestyy aina niiden edellyttämällä huolellisuudella. Kokeneiden kuljettajien käsissä lavettikuljetukset onnistuvat ongelmitta!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous lavettikuljetuksesta!

Kuljetusliike, joka palvelee monipuolisesti – valitse Valkama

Kuljetuskalustomme avulla voimme järjestää kuljetuksen kuin kuljetuksen Suomessa. Monipuolinen kalustomme ja vankka osaaminen mahdollistavat tarvittaessa myös vaativampienkin kuljetusten toteutuksen, joten voit pyytää meiltä estoitta tarjousta aina, kun tarvitset ammattitaitoisen kuljetusliikkeen otetta. Saatte kauttamme muiden muassa seuraavat kuljetusliikkeen palvelut:

  • Kappaletavarakuljetus
  • Maa-aineskuljetus
  • Vaihtolavakuljetus
  • Lavettikuljetus
  • Puutavaran kuljetus

Tarvitsetko kuljetusliikkeen apua Pirkanmaalla tai kenties kauempanakin? Ota meihin yhteyttä ja kerro tarkemmin, millaista kuljetuspalvelua tarvitset. Annamme mielellämme tarjouksen!

Mikäli tarvitset puutavaran kuljetuksen lisäksi muita metsäkoneurakoinnin palveluita, muista pyytää meiltä tarjous!

Pyydä tarjous kuljetuksista!

Lavettikuljetus, maa-aineskuljetus ja puutavaran kuljetus nykyaikaisella kalustolla

Kuljetusliikkeemme palvelee Pirkanmaalla hyvin huolletulla ja nykyaikaisella kalustolla