KULJETUSPALVELUT JA KONEURAKOINTI TAMPERE & PIRKANMAA

Asiakkaita palvellen jo vuodesta 1964

Ota yhteyttä

Kuljetuspalveluita, maanrakennusta ja metsäkoneurakointia Pirkanmaalla

Mikäli tarvitset maanrakennusta, kuljetuspalveluita tai metsäkoneurakointia Pirkanmaan alueella – valitse Valkama. Maanrakennus Valkama Oy:n toimivan palvelun taustalla on lähes 60 vuoden mittainen kokemus alalta. Toteutamme maanrakennustöitä, kuljetuspalveluita sekä metsäkoneurakointia laidasta laitaan sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Tarjoamme mm. lavettikuljetukset raskaalle kalustolle, kappaletavarakuljetukset, vaihtolavakuljetukset ja vaihtolavat. Meiltä onnistuvat myös talon pohjatyöt, vanhojen rakennusten purku tontiltasi sekä mikä tahansa muu kaivinkonetyö. Toimintamme perustuu joustavuuteen ja asiakkaiden toiveiden täyttämiseen. Yrityksemme palvelee kattavasti koko Pirkanmaan alueella, kuten paikkakunnilla Tampere, Ylöjärvi, Kangasala ja Pirkkala.

Soita ja kysy lisätietoja tai tarjous: Harri / 0400 332 740

Metsäkonetyöt: Tino / 040 9642 462

Kuljetuspalvelut ja koneurakointi Tampere ja Pirkanmaan seutu

Maanrakennus

Erilaiset maanrakennus- ja kaivuutyöt yksityistalouksille, yrityksille ja julkistoimijoille. Rakennusten pohjatyöt ja muut kaivinkonetyöt piharakentamisesta kaapelikaivantoihin. Kysy lisää maanrakennuksesta!

Maansiirto

Maanrakennustöihin liittyy usein myös maa-ainesten hankinta ja kuljetus. Hoidamme samalla kerralla paikalle myös tarvitsemanne maa-ainekset kätevästi ja joustavasti.

Lavettikuljetukset

Raskaan kaluston siirrot ja kuljetukset täysperälavetilla. Maksimipaino 40 tonnia.

Muut kuljetukset

Monipuolinen kuljetuskalustomme mahdollistaa hyvin erilaisten kuljetustarpeiden ratkaisemisen.

Vaihtolavat

Vaihtolavojen vuokrausta ja kuljetusta. Vuokraa vaihtolava ja noudamme sen pois sovitusti. Kuljetamme myös muilta vuokrattuja vaihtolavoja.

 

Metsäkonetyöt

Hoidamme metsässäsi ainespuun lähikuljetukset sekä hakkuutähteiden ja kantojen kuljetukset teiden varsille.

Koura-autotyöt

Noudamme koura-autolla kannot, risut ja muut puujätteet sekä metalliromut. Kuljetamme myös saha- ja polttopuut.

Energiapuun korjuu

Teemme energiapuun korjuuta kaivinkoneen energiapuukouralla.

Purkutyöt

Rakennusten purkutyöt ja rakennusjätteen poiskuljetus. Soita ja kysy, miten purkukohteesi on kustannustehokkaimmin hoidettavissa!

Raskaan kaluston huollot ja remontit

Huoltohallimme raskaalle kalustolle on käytettävissä tilausten perusteella. Lisäksi huoltoautomme on tilattavissa apuun, jos kalustosi jää tienpäälle.

Haukkavaaran materiaalinkäsittelylaitos

Materiaalinkäsittelylaitoksemme Kuhmalahdella vastaanottaa rakennus- ja betonijätettä, metalliromua sekä kantoja, risuja ja muuta puhdasta puujätettä.

Maanrakennusta, metsäkoneurakointia ja kuljetuspalveluita jo kolmannessa polvessa

Maanrakennus Valkama Oy perustettiin vuonna 1964, jolloin aloitimme tarjoamalla maanrakennuspalveluita. Vuonna 1990 yrityksen toimintaan tuli mukaan Harri Valkama, joka jatkaa yritystä edelleen ja pikku hiljaa palvelutarjontamme on laajentunut käsittämään myös kuljetuspalvelut sekä metsäkoneurakoinnin. Yrityksen kolmas polvi, Harrin poika Tino, aloitti mukana kesäkuussa 2013.

Vuosien kuluessa olemme kasvaneet yhden hengen työllistävästä yrityksestä siten, että tällä hetkellä palveluksessamme on 15-20 henkilöä. Ammattitaitoisella joukolla kykenemme tarjoamaan kuljetuspalveluihin, metsäkoneurakointiin sekä maanrakennukseen liittyvät työt asiakaslähtöisesti, joustavasti ja tehokkaasti.

Toimintamme perustuu joustavuuteen ja pyrimme aina täyttämään asiakkaidemme toiveet parhaamme mukaan. Työt tehdään sovitusti, ripeällä aikataululla. Ammattitaitoiset kuljettajat, säännöllinen koulutus sekä nykyaikainen kalusto takaavat asiakkaillemme säästöä niin kustannuksissa kuin ajallisestikin.