Maanrakennus Valkama

Maanrakennustöitä jo vuodesta 1964

Maanrakennusta Pirkanmaalla

Tarvitsetko maanrakennusta, kuljetuspalveluja tai metsäkoneurakointia Pirkanmaan alueella? Maanrakennus Valkama Oy:n toimivan palvelun taustalla on yli 50 vuoden mittainen kokemus alalta. Toteutamme maanrakennustöitä, kuljetuspalveluja sekä metsäkoneurakointia laidasta laitaan sekä yksityishenkilöille että yrityksille kattavasti koko Pirkanmaan seudulla. Olipa tarpeen sitten talon pohjatyöt, vanhojen rakennusten purku tontiltasi tai mikä tahansa muu kaivinkonetyö, meiltä sen saat – työn laadusta tinkimättä. Maanrakentamisen ohella tarjoamme myös kuljetuspalveluita ja metsäkonetöitä. Toimintamme perustuu joustavuuteen ja asiakkaiden toiveiden täyttämiseen.

Soita ja kysy lisätietoja tai tarjous: Harri / 0400 332 740

Metsäkonetyöt: Tino / 040 9642 462

Maanrakennusta Pirkanmaan alueella jo kolmannessa polvessa

Maanrakennus Valkama Oy on perustettu 1964. Vuonna 1990 yrityksen toimintaan tuli mukaan Harri Valkama, joka jatkaa yritystä edelleen. Yrityksen kolmas polvi, Harrin poika Tino, aloitti mukana kesäkuussa 2013. Vuosien vieriessä olemme kasvaneet yhden hengen työllistävästä yrityksestä siten, että tällä palveluksessamme on 15-20 henkilöä. Tällä ammattitaitoisella joukolla kykenemme tarjoamaan kuljetuspalveluihin, metsäkonepalveluihin sekä maanrakennukseen liittyvät työt asiakaslähtöisesti, joustavasti ja tehokkaasti.

Maanrakennus- ja muut palvelut

Maanrakennus

Erilaiset maanrakennus- ja kaivuutyöt yksityistaloukseille ja julkistoimijoille. Rakennusten pohjatyöt ja muut kaivinkonetyöt piharakentamisesta kaapelikaivantoihin. Kysy lisää maanrakennuksesta!

Maansiirto

Maanrakennustöihin liittyy usein myös maa-ainesten hankinta ja kuljetus. Hoidamme samalla kerralla paikalle myös tarvitsemanne maa-ainekset kätevästi ja joustavasti.

Purkutyöt

Rakennusten purkutyöt ja rakennusjätteen poiskuljetus. Soita ja kysy, miten purkukohteesi on kustannustehokkaimmin hoidettavissa!

Teiden lanaukset tiekarhulla

Teemme sorateiden kunnossapitoa tiehöylällä. Hyvällä kalustolla soratiet pystytään tasaamaan ja muotoilemaan turvallisiksi ajoväyliksi.

Vaihtolavakuljetukset

Vaihtolavojen vuokrausta ja kuljetusta. Vuokraa vaihtolava ja noudamme sen pois sovitusti. Kuljetamme myös muilta vuokrattuja vaihtolavoja.

Koura-autotyöt

Noudamme koura-autolla kannot, risut ja muut puujätteet sekä metalliromut. Kuljetamme myös saha- ja polttopuut. Kysy lisää!

Metsäkonetyöt

Hoidamme metsässäsi ainespuun lähikuljetukset sekä hakkuutähteiden ja kantojen kuljetukset teiden varsille.

Energiapuun korjuu

Teemme enengiapuun korjuuta kaivinkoneen energiapuukouralla.

Lavettikuljetukset

Raskaankaluston siirrot ja kuljetukset täysperälavetilla. Maksimipaino 30 tonnia.

Kaikki muut kuljetukset

Monipuolinen kuljetuskalustomme mahdollistaa hyvin erilaisten kuljetustarpeiden ratkaisemisen.

Raskaan kaluston huollot ja remontit

Huoltohallimme raskaalle kalustolle on käytettävissä tilausten perusteella. Lisäksi huoltoautomme on tilattavissa apuun, jos kalustosi jää tienpäälle.

Haukkavaaran materiaalinkäsittelylaitos

Materiaalinkäsittelylaitoksemme Kuhmalahdella on valmistumassa ja aloittelemme toimintaamme siellä. Vastaanotamme rakennus- ja betonijätettä, metalliromua sekä kantoja, risuja ja muuta puhdasta puujätettä. Kysy lisää!