Puutavaran kuljetus

Ota yhteyttä

Kokeneet ja ammattitaitoiset kuljettajamme hoitavat puutavarakuljetukset huolletulla ja nykyaikaisella kalustolla perille nopeasti ja mutkattomasti. Puutavara-automme hoitaa puutavaran kuljetukset muun muassa hakkuutyömailta joko välivarastoon tai asiakkaan toivomaan kohteeseen.

Käytössämme on asianmukainen kalusto puutavaran kuljetuksiin. Puutavaraperävaunu eli tukkikärry kuljettaa isotkin puuerät metsästä välivarastoihin, tehtaisiin tai jatkokuljetukseen. Kuljetamme puuta pääosin sopimusasiakkaille ja toiminta-aluettamme on erityisesti Pirkanmaan alue.

Pyydä tarjous puutavarakuljetuksista!

Puunkorjuu asianmukaisella kalustolla

Palveluihimme kuuluu koneellinen puunkorjuu ja muut metsäkoneilla tehtävät työt, kuten harvennus-, uudistus- ja tonttihakkuut. Hoidamme metsässänne olevan ainespuun lähikuljetukset sekä hakkuutähteiden ja kantojen kuljetukset teiden varsille, josta ne on helppo kerätä jatkokäsittelyyn. Monipuolinen konekantamme sekä erilaisten telojen käyttö mahdollistavat hyvin pehmeiden maiden ja sulan maan aikaiset korjuut ja lähikuljetukset.

Mikäli etsit luotettavaa yhteistyökumppania puutavaran kuljetuksiin tai hakkuutyömaille, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

 

Puukuljetus ja metsäkoneurakointi Pirkanmaalla – valitse Valkama

Puukuljetus hoituu vähäisillä vaurioilla osaavien ajokoneen kuljettajiemme käsissä. Varmistamme vähäiset painaumat ja kuljetusvauriot sekä tehokkaan, aikataulujen mukaisen puukuljetuksen nykyaikaisella koneistolla ja osaavalla työvoimalla. 

Metsäkoneurakointi kuuluu myös olennaisesti palvelutarjontaamme. Urakointiin kuuluvana palveluna noudamme koura-autolla kannot, risut ja muut puujätteet tarpeidenne mukaisesti. Kuljetamme jätteet suoraan jatkokäsittelyyn toivomaanne paikkaan tai omalle materiaalinkäsittelylaitoksellemme.

Lisäksi hoidamme ammattitaidolla lavettikuljetuksia ja kuljetamme tilauksesta erilaiset työkoneet Tampereen seudulla ja Pirkanmaalla. Kysy lisää lavettikuljetuksista, niin katsotaan kuinka voimme palvella.