Vaihtolavat Tampere ja lähialueet

Ota yhteyttä

Vaihtolavojen vuokraus ja kuljetus

Vuokraamme ja kuljetamme vaihtolavoja Tampereella ja lähikunnissa. Tilaamalla vaihtolavan meiltä saat tarvittaessa koko palvelukokonaisuuden saman katon alta, mutta kuljetamme myös muualta vuokrattuja vaihtolavoja. Kuljetamme vuokraamanne vaihtolavan osoitettuun paikkaan Tampereen seudulla ja noudamme sen sovitusti pois kierrättäen vaihtolavan sisällön asianmukaisesti.

Soita ja pyydä tarjous vaihtolavoista 0400 332 740!

 

Vaihtolavat ja roskalavat moneen eri tarpeeseen Tampereella

Vaihtolavat soveltuvat erinomaisesti moneen käyttöön. Yleisimmillään vaihtolavoille kerätään erilaisia jätteitä esimerkiksi rakennustyömailta, taloyhtiöiden talkoista tai omakotitalojen ja vapaa-ajan asuntojen suursiivousten yhteydessä.

Vaihtolavat sopivat mm. seuraavanlaisiin käyttötarkoituksiin:

  • Talkoiden, työmaiden, remonttien tai pihasiivouksien tuottaman jätteen keräämiseen
  • Mullan, hiekan, soran tai muun kiviaineksen ajamiseen
  • Kivilohkareiden, puun kantojen tai minkä tahansa maa-aineksen siirtämiseen
  • Lumen aurauksen tai pudotuksen tuottaman ylimääräisen lumimassan siirtämiseen
  • Kaikenlaisen painavan jätteen, kuten kodinkoneiden tai betonin, kuljettamiseen

Mikäli olet epävarma, miten kohteestasi tulevan jätteen suhteen kannattaa menetellä, neuvomme mielellämme. Kauttamme järjestyvät vaihtolavojen vuokraukset Tampereella ja lähialueilla kaikille, jotka niitä tarvitsevat. Asiakkaitamme vaihtolavojen parissa ovat esimerkiksi kotitaloudet, taloyhtiöt, rakennusliikkeet, talkooporukat, yritykset ja yhteisöt.

Kysy lisää 0400 332 740

Vaihtolavan hinta

Vaihtolavan vuokrahintaan vaikuttaa moni asia. Vaihtolavan hinta koostuu vaihtolavan koosta (pieni, keskisuuri, suuri), kuljetusetäisyydestä, mahdollisista jätemaksuista sekä vuokrauksen kestosta. Hinnan saat parhaiten selville ottamalla yhteyttä meihin.

Vaihtolavoja on saatavilla erityyppisiä ja -kokoisia. Ota meihin yhteyttä ja kerro, millaiseen käyttöön ja kohteeseen vaihtolavaa tarvitset. Kerromme mielellämme, millainen vaihtolava vastaa tarpeisiinne parhaiten!

Kysy vaihtolavan hintaa 0400 332 740

Vaihtolavat
Vaihtolavat Tampereella ja lähialueilla suoraan kohteeseen toimittaa Maanrakennus Valkama!